Statistika na Internetu - Žváček, Jiří
Vyhľadávanie štatistických informácií v prostredí internetu. Zdroje dokumentov môžme rozdeliť na oficiálnu štatistiku, akademický sektor, súkromný sektor a jednotlivcov. Užitočné internetové adresy na portály, servery, novinky a diskusné skupiny, výskum, úrady, spolky, publikácie, firmy a ďalšie zdroje štatistických informácií.