Komu hrozia sankcie podľa zákona o ochrane osobných údajov v informačných systémoch - Moravčíková, Andrea
Nová právna úprava ochrany osobných údajov v informačných systémoch je realizáciou Dohovoru Rady Európy č. 108 a Smernice 95/46/EC na ochranu jednotlivca vo vzťahu k spracovávaniu osobných údajov a na slobodný tok týchto údajov, ktoré sú základným rámcom legislatívy EÚ pre túto oblasť. Ochrana osobných údajov v slovenskej legislatíve. Členenie a obsah sankcií.