Prezamestnanosť sa z ministerstiev presunula na podriadené organizácie - Apolen, Peter
Úlohy auditu štátnej správy. Hlavné ciele auditu - nástroj znižovania výdavkov štátneho rozpočtu. Snahy o zefektívnenie štátnej správy. Kritické postoje k výsledkom auditu. Podľa auditu v štátnej správe pôsobí zbytočne veľa samostatných inštitúcií. Najväčšie zmeny by sa mali dotýkať výskumných ústavov. Úspory by sa mohli získať aj efektívnejšou správou nehnuteľností. Úzke zameranie auditu.