Autorskoprávna ochrana počítačových programov na Slovensku - Gregušová, Daniela
Právna ochrana počítačových programov do prijatia nového Autorského zákona. Autorskoprávna ochrana počítačových programov po prijatí nového Autorského zákona (zákon č. 383/1997 Z.z.). Subjekty autorského práva. Vznik autorského práva na dielo. Obsah autorského práva.