Experimentální satelitní účet turistiky pro Polsko - Baran, Alina
Príspevok popisuje prvý pokus o vývoj metodiky satelitného účtu turistiky pre Poľsko. Metodický rámec, zdroje štatistických dát, výsledky satelitného účtu a navrhované zlepšenia metodiky.