3D reklama a věrnostní programy
Charakteristika vernostných programov a ich význam pre obchodníkov. Vernostné kluby a združené reťazce. Reklamné predmety (3D reklama) ako podporný reklamný nástroj a ich rola v komunikácii firiem so spotrebiteľom.