Nové bankovnictví v současném a budoucím obchodování - Pavlíček, Jiří
Vývoj a rýchle napredovanie v poskytovaní bankových služieb. Rozmach mobilnej komunikácie a jej stále silnejšie prepojenie s internetom. Mobilné bankovníctvo a jeho riešenie založené na technológii GSM, bankovej čipovej karte, SMS správach a bezpečnom platobnom serveri. Príklady súčasných i budúcich bankových a obchodných aplikácií.