Výzkum trhu pod mikroskopem - Zahradníček, Stanislav
Význam výskumu trhu a verejnej mienky v celosvetovom meradle. Zastrešujúcou organizáciou je európska spoločnosť pre výskum verejnej mienky a marketingu - ESOMAR. Teritoriálne rozdelenie a obrat svetového trhu komerčne dostupných výskumov. Štruktúra výskumov. Desať najvýznamnejších európskych výskumných spoločností.