Paušálne výdavky fyzických osôb v roku 2000 - Fekete, Imrich
Základné zásady pre uplatňovanie výdavkov. Výdavky uznávané na daňové účely. Paušálne výdavky pri príjmoch z podnikania a samostatnej zárobkovej činnosti. Paušálne výdavky pri príjmoch z prenájmu. Paušálne výdavky pri príjmoch z nepodnikateľskej poľnohospodárskej výroby. Výhody uplatňovania paušálnych výdavkov.