Uplatňovanie DPH pri poskytovaní rôznych foriem obchodných zliav - Zuziková, Alena
Zameranie príspevku na daňové riešenie v oblasti dane z pridanej hodnoty pri poskytovaní jednotlivých finančných prípadne tovarových zvýhodnení. Právny obsah dohodnutého obchodného zvýhodnenia. Dohoda o cene a DPH. Oprava základu dane daňovým dobropisom alebo vrubopisom. Súbor príkladov podľa jednotlivých typov obchodných zvýhodnení.