Platenie príspevkov do garančného fondu - Vladárová, Marta
S účinnosťou od 1. mája 2000 je zamestnávateľ povinný odvádzať mesačne príspevok do garančného fondu vo výške 0,25 perc. z vymeriavacieho základu na určenie výšky príspevku na poistenie v nezamestnanosti. Jednotlivé body, ktoré určujú postup pri aplikácii zákona č. 292/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti.