Majetok, ktorý sa neuvádza v majetkovom priznaní
Od 1. januára nadobudla účinnosť vyhláška MF SR č. 362/1999 Z.z., ktorou sa mení vyhláška č. 102/1993 Z.z. o majetku, ktorý sa neuvádza v majetkovom priznaní. Podávanie majetkového priznania. Obsah majetkového priznania. Povinnosť preukázať majetkové prírastky, kontrola a dodatočné vyrubenie dane. Majetok, ktorý sa neuvádza v majetkovom priznaní. Aký majetok je potrebné navyše uviesť v majetkovom priznaní po novelizácii vyhlášky. Praktické príklady.