Dôvodová správa k zákonu o metrológii a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Znenie Dôvodovej správy k zákonu o metrológii a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Dôvody na vypracovanie novej zákonnej úpravy. Spôsob uplatnenia novej zákonnej úpravy. Hospodársky a finančný dosah zavedenia novej právnej úpravy. Doložka zlučiteľnosti zákona s právom Európskej únie.