Moderné metódy modelovania ekonomických časových radov - Rublíková, Eva
Recenzia na knihu Josef Arlta: Moderní metody modelování ekonomických časových rad, Grada, 1999. Obsah publikácie, jej určenie a prínos knižnému trhu.