Program MBA na CĎV EU
Upozornenie na štvrtý cyklus dvojročného slovensko-nemeckého študijného programu MBA, ktorý v októbri 2000 otvára Centrum ďalšieho vzdelávania Ekonomickej univerzity v Bratislave. Ponuka kurzov, zameranie a obsah programu MBA. Odkazy na bližšie informácie.