Civilná služba
Úplné znenie zákona NR SR č. 207/1995 Z.z. o civilnej službe a o zmene a doplnení zákona NR SR č. 347/1990 Zb. o organizovaní ministerstiev a ostatných ústredných orgánov štátnej správy SR v znení neskorších predpisov, zákona NR SR č. 83/1991 Zb. o pôsobnosti orgánov SR pri zabezpečovaní politiky zamestnanosti v znení neskorších predpisov a zákona NR SR č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov, v znení zákona č. 387/1996 Z.z. a zákona č. 185/2000 Z.z.