Ekonomická a sociálna kríza firiem - Stýblo, Jiří
Krízový vývoj firemnej sféry. Typológia podnikovej krízy z ekonomického a sociálneho hľadiska. Zdroje vzniku firemných kríz. Úloha manažmentu v kríze a sociálne dopady na firmu. Portfóliové zobrazenie možností podnikových stavov. Analýza rizík. Skúsenosti z riešení kríz v praxi.