Súčasná úroveň nemeckých priamych investícií na Slovensku - Takácsová, Zuzana
Základné hospodárske ukazovatele SR za rok 1999. Význam priamych zahraničných investícií pre slovenskú ekonomiku. Spolková republika Nemecko je najdôležitejším obchodným partnerom Slovenska. Hodnotenie slovenského hospodárstva podnikmi s nemeckou účasťou. Právne a administratívne prekážky silnejšieho nárastu priamych zahraničných investícií.