Hra na rozdané karty neplatí - Teleky, Igor
Najväčší svetový trh charakterizovaný oficiálnym počtom obyvateľov 276 mil. Otvorenosť amerického trhu. Vzájomný obchod medzi SR a USA. Dovoz tovaru amerického pôvodu do SR. Rozhodujce položky v slovenskom dovoze a vývoze. Americké štatistické údaje.