Peniaze zakliate v štátnej správe - Polakovič, Ivan
Na základe uznesenia Vlády SR č. 985/1999 predložil jej podpredseda Ivan Mikloš na pripomienkové konanie audit súladu činností a financovania ústredných orgánov štátnej správy a im podriadených organizácií. Efektívnejšie fungovanie ústrednej štátnej správy by prinieslo úsporu až 3,9 mld. Sk. Problémy v štátnej správe podľa auditu. Priamo riadené organizácie ústrednej štátnej správy, ktorých sa týkajú konkrétne odporúčania auditu.