Názory podnikateľov na podmienky podnikania a na relevantnú legislatívu vývoj podnikateľských subjektov v SR a v krajinách strednej a východnej Európy v rokoch 1995 - 1998 - Papaj, Karol
Výsledky medzinárodného projektu panelových zisťovaní novovzniknutých podnikov (DOSME) v krajinách SVE, na ktorom participuje aj ŠÚ SR. Údaje o novovzniknutých podnikoch na Slovensku v rokoch 1995-98 podľa ich právnej formy, veľkosti, miesta podnikania, statusu aktivity, odvetvia činnosti, podielu zahraničného kapitálu, ponuky a dopytu. Priemerná zamestnanosť v aktívnych slovenských podnikoch. Počet aktívnych podnikov a HDP na obyvateľa v krajinách SVE. Analýza problémov súvisiacich s uspokojovaním dopytu na trhu.