Aktívne počúvanie - súčasť komunikácie pozor na komunikačné šumy, môžu znefunkčniť celý proces - Jaššo, Matej
Aktívne počúvanie ako kľúčová zložka verbálnej interpersonálnej komunikácie. Definícia aktívneho počúvania a komunikačného šumu. Pôsobenie rušivých sémantických šumov a ich formy. Jednotlivé druhy psychologických šumov. Aktívne počúvanie v praxi.