Na špici dodávateľov minimálne zmeny
Slovenský rebríček TOP dodávateľov rýchloobrátkového tovaru za rok 1999. Vedie spoločnosť Tabak, s.r.o., nasleduje S.I.T., a.s. a Palma-Tumys, a.s. Celkový obrat spoločností v roku 1999.