Slovenská republika v predvstupovom procese do Európskej únie - Hlavatá, Andrea
Základy vzťahov medzi SR a Európskou úniou. Negociačný proces. Posilnená predvstupová stratégia. Úlohy Ministerstva životného prostredia SR v aproximačnom procese. Administratívne a finančné zabezpečenie aproximácie environmentálneho práva.