Európska dimenzia priestorového a environmentálneho plánovania - Finka, Maroš
Nadnárodné programy EÚ v oblasti priestorového plánovania. Regionálne plánovanie v kontexte regionálnej politiky Európskej únie. Nadnárodné programy a ďalšie aktivity v oblasti životného prostredia. Spolupráca EÚ a SR, prihraničné a euroregionálne aktivity v priestorovom a environmentálnom plánovaní.