Dostavba elektrárne v Mochovciach - Vavřinek, Martin
Z obsahu: Dostavbe ďalších blokov jadrovej elektrárne v Mochovciach ešte neodzvonilo, rozhodnú až prípadní investori. Kalkulácie priaznivcov a odporcov dokončenia elektrárne sa bijú. Vzrastajúci význam paroplynov neohrozia ani ceny zemného plynu. Mochovské bloky majú finančne zachraňovať resty predchodcov. Rozdelenie Slovenských elektrární by zahatalo rozšírenie Mochoviec.