Inovace modelů systému jakosti podle normy ISO 9001:2000 - Otoupal, Antonín
História noriem systémov kvality z hľadiska ich aplikácie. Schematické znázornenie pôvodného modelu ISO 9001:94 a nového modelu ISO 9001:2000. Hlavné dôvody revízie noriem radu ISO 9000. Prínosy pôvodnej verzie.