Zákon o vlastnictví bytů po novele - Nesnídal, Jiří
Úplné znenie zákona č. 72/1994 Zb., ktorým sa upravujú niektoré spoluvlastnícke vzťahy k budovám a niektoré vlastnícke vzťahy k bytom a nebytovým priestorom, v znení neskorších zmien a doplnení, s komentárom. Zákon je platný v Českej republike.