Nezaměstnanost je nemocí Evropy - Zelený, Milan
Európske ekonomiky negenerujú nové pracovné príležitosti, ale udržujú staré a neproduktívne pracovné miesta. Preto je možné hovoriť o nezamestnanosti ako o "chorobe Európy", ktorá ma korene v jej povojnovej kultúre. Vytváranie pracovných miest v USA a porovnanie s európskymi ekonomikami.