Nový pohled na podnikové IS/IT: Socioinformatika perspektivní oblast využití TOC (Theory of constraint) - Basl, Josef
Vývojové etapy optimalizácie v podnikoch. Vymedzenie pojmu socioinformatika. Metóda TOC (teória obmedzenia alebo úzkych miest). Využitie princípov TOC. Porovnanie informatiky a socioinformatiky.