Vývoj rozmiestnenia bytového fondu na území Bratislavy, zákonitosti a osobitosti tohto procesu - Korec, Pavol
Vývoj počtu postavených bytov v Bratislave v rokoch 1946-1997. Faktory podmieňujúce rozmiestnenie bytového fondu v Bratislave. Priestorový rozvoj bytového fondu v rokoch 1946-1968, 1968-1989 a po roku 1989.