Uplatnění internetu v marketingu - Steinová, Martina
Dôvody začlenenia internetu do marketingu. Vývoj internetu v Českej republike. Služby ponúkané prostredníctvom internetu. Ceny výrobkov predávaných prostredníctvom internetu. Uplatnenie internetu v distribúcii a marketingovej komunikácie. Reklama na internete.