Význam testování spotřebních výrobků - Velčovská, Šárka
Vývoj a zavádzanie nových výrobkov na trh. Testovanie výrobkov, účel a výhody testovania. Testovanie v jednotlivých fázach vývoja výrobku. Marketingové testy. Trhové testy.