Mc Donald's - příklad úspěšného využití franchisingu - Jiráková, Drahomíra
Vymedzenie pojmu a história vzniku franchisingu. Vznik, založenie a činnosť spoločnosti Mc Donald's. Princípy podnikania firmy Mc Donald's.