Zásadné poznámky k manažérstvu nákladov procesu - Siegwart, Hans
Skúmanie procesov v oblasti režijných nákladov. Sledovanie nie len jednotlivých ale procesu ako celku - orientácia na proces namiesto orientácie na výsledok. Zobrazenie čiastkového procesu s príčinami reklamácií. Kritériá výberu procesov. Určenie cieľov a čiastkové ciele. Ukážka analýzy a nového vytvorenia procesu na príklade: Expedícia. Spracovanie ponuky a objednávky expedičných prác výrobného priemyselného podniku.