Vývojové štádiá prístupov komplexnej kvality - Merli, Giorgio
Popis troch fáz vývoja komplexnej kvality, ktoré môžu byť klasifikované ako generácie. Vypracovanie pokročilých aplikácií efektívnych systémov manažérstva v niektorých vedúcich organizáciách. Manažérstvo prudkého vzostupu. Jednotlivé charakteristiky efektívneho manažmentu: efektívnosť, súdržnosť, mobilizácia.