Elektronické registračné pokladnice v roku 2000 - Klasová, Mária
Termín, rozsah a podmienky používania elektronickej registračnej pokladnice podľa vyhlášky MF SR č. 55/1994 Z.z., ktorá bola zmenená a doplnená vyhláškou MF SR č. 59/1995 Z.z. a vyhláškou č. 353/1996 Z.z.