Systémy manažérstva kvality a posudzovanie zhody vlastností určených výrobkov s technickými požiadavkami - Bílý, Matej
Objasnenie povinností pri realizácii jednotlivých modulov koncepcie posudzovania zhody vlastností výrobkov s technickými požiadavkami. Modulárna koncepcia posudzovania zhody. Aplikácia siedmich základných postupov. Charakteristika systému manažérstva kvality.