Zásada kontinuity pri metóde uvedenia do ekvivalencie v konsolidovanej účtovnej závierke - Užík, Ján, 1969-
Zabezpečenie kontinuity konsolidačných účtovných závierok pri metóde uvedenia do ekvivalencie. Praktické príklady.