Alternatívne spôsoby financovania aktivít neziskových organizácií v Slovenskej republike - Neupauerová, Eva
Vymedzenie miesta a úlohy verejného sektora v ekonomike. Štruktúra verejného sektora. Spôsoby financovania neziskových organizácií. Analýza zdrojov poskytujúcich finančnú podporu neziskovým organizáciám. Zdroje financovania neziskových organizácií v SR.