Účtovanie o drobnom nehmotnom investičnom majetku, drobnom nehmotnom majetku, drobnom hmotnom investičnom majetku a drobnom hmotnom majetku - Šlosár, Rudolf
Interná smernica o účtovaní drobného nehmotného investičného majetku, drobného nehmotného majetku, drobného hmotného investičného majetku a drobného hmotného majetku. Praktické príklady.