Manažérstvo projektovania alebo projektové manažérstvo? - Balek, Juraj
Problémy s prekladom anglického pojmu project management do slovenského jazyka. Úvahy o manažérstve projektovania. Výklad a obsah pojmov manažérstvo, projektovanie. Chápanie zmyslu anglického výrazu project management. Odhad vhodnosti použitia pojmov.