Čo je ekologické, je aj ekonomické - Roháč, Ján
Environmentálna politika akciovej spoločnosti CERAM ČAB Nové Sady. Chápanie a uplatňovanie pojmu "čo je ekologické, je aj ekonomické". Audit systému manažérstva kvality (SMK). Certifikačný audit systému environmentálneho manažérstva (SEM).