Od politiky kvality po certifikáciu systému manažérstva kvality - Cvengroš, Ivan
Certifikácia systému kvality Technického skúšobného ústavu Piešťany, š.p. TSÚ Piešťany, š.p. je organizáciou, ktorá zabezpečuje predovšetkým služby v oblasti skúšobníctva. Vybudovanie a zavedenie fungujúceho systému manažérstva kvality (SMK).