ABC Klima s.r.o., získala certifikát systému manažérstva kvality - Tomanovič, Patrik
Spoločnosť ABC Klima, s.r.o. Bratislava etablovaná na slovenskom trhu ako vedúca firma v oblasti klimatizácie a chladenia. Proces budovania a zavádzania systému manažérstva kvality (SMK). Získanie certifikátu SMK.