Služby podliehajúce evidencii tržieb na elektronickej registračnej pokladnici - Klasová, Mária
Vyhláška MF SR č. 55/1994 Z.z. v znení neskorších predpisov taxatívne stanovuje služby, na ktoré sa vzťahuje povinnosť evidencie tržieb na elektronickej registračnej pokladnici. Za službu sa považuje služba označená v klasifikácii produkcie, ktorá je určená opatrením Štatistického úradu Slovenskej republiky č. 172/1995 Z.z. Vymedzenie služieb, pri ktorých daňový subjekt používa registračnú pokladnicu.