Princípy verejného obstarávania - Bakay, Mikuláš
Princípy verejného obstarávania sú uplatnené v zákone č. 263/1999 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Princíp konkurencie a súťaže. Nediskriminácia uchádzačov a záujemcov. Zodpovednosť. Efektívnosť procesu a hospodárnosť.