Potenciál rozvoja cestovného ruchu na Cypre - Mišúnová, Ema
Základné demografické informácie o ostrove Cyprus. Prírodný a kultúrno-historický potenciál Cypru v rámci využitia pre cestovný ruch. Historické pamiatky Cypru. Materiálno-technická základňa ostrova Cyprus. Záujem o atraktivity Cypru zo strany návštevníkov.