Prechod z jednoduchého účtovníctva na podvojné - Kaletová, Viera
Objasnenie základných podmienok a metodický postup pri účtovaní účtovnej jednotky - fyzickej osoby, v prípade, že sa táto rozhodne prejsť z účtovania v sústave jednoduchého účtovníctva na účtovanie v sústave podvojného účtovníctva. Právne predpisy. Stanovenie časového termínu prechodu z JÚ na PÚ. Postup prác. Príklad prechodu z jednoduchého účtovníctva na podvojné.