Prechod z podvojného účtovníctva na jednoduché - Kaletová, Viera
Základné podmienky a metodický postup fyzickej osoby - podnikateľa v prípade, že sa táto rozhodne prejsť z účtovania v sústave podvojného účtovníctva na jednoduché. Opatrenie, ktorým sa ustanovuje postup prechoduz PÚ na JÚ. Postup prác. Príklad prechodu z podvojného účtovníctva na jednoduché. Daňové hľadisko pri prechode účtovníctva.